Baletni studio Hvar na proslavi sv. Prošpera

Baletni studio Hvar nastupio je popodne na hvarskoj Pjaci.
Sama činjenica da njegovo dijete pleše u sklopu bilo koje plesne skupine roditelju je dovoljna da roditelj bude veseo i dobro raspoložen.

Tako su roditelji ponosni na svoju djecu sa zadovoljstvom odgledali ovu plesnu priredbu, a svoju i djecu svojih prijatelja nagradili gromoglasnim pljeskom.

Obzirom da naš Baletni studio broji šezdesetak članova možete zamisliti da je za vrijeme ovog dijela proslave Pjaca bila pristojno popunjena, no ne možemo reći da je bila prepuna. Ipak imamo jedan od najvećih gradskih trgova u okruženju.

Dobro raspoloženi roditelji su netom po početku izvođenja plesnih točaka zaboravili ono što ih je do prije nekoliko minuta nerviralo pa su morali malo međusobno progrintati. Dogodilo se da je došlo do izmjene u programu i djevojčice su zato izvjesno vrijeme čekale na suncu.

Što reći?

Kada vidite malene djevojčice kako se "ganjaju" po bini  obučene kao prave balerine zaboravite na sve ono što vas je do prije par minuta strašno nerviralo i jednostavno se nasmiješite. Onda se okrenete oko sebe i pogledate sve te silne roditelje koji se također ponosno smješkaju pa se ponovno nasmijete.

Onda, neki od nas, sjednu za laptop ne bi li napisali dvije crtice za sve vas i shvate da su upravo propustili nastup školske plesne skupine pod vodstvom Nade Jeličić. Da stvar bude gora, neki od nas (ja) su upravo propustili nastup vlastite kćeri.

Vi pogledajte video s isječkom nastupa jednog uzrasta Baletnog studija Hvar, a ja odoh pronaći svoju "tikvicu" i ispričati joj se za propust.

Za OH: Igor Kolumbić

Gallery

Video

Back to news

Poll

VIRTUAL TOUR HVAR