Dobrodošli!

Dragi posjetitelji, dobro došli na portal otok-hvar.com!

Ovaj portal zamišljen je kao svojevrsna otočka pjaca. Mjesto na kojem ćete vi, dragi otočani, i vi, dragi gosti, pronaći sve važne informacije, vijesti i sadržaje iz bogate riznice našeg otoka.

U ovom trenutku gledate testnu verziju stranice i stoga vas molimo za razumijevanje ukoliko naiđete na kakvu grešku. Također vas molimo da nas o eventualnim greškama obavijestite putem e-maila: info@otok-hvar.com

Molimo sve udruge, sportske, kulturne i ostale organizacije sa čitavog otoka da nam gornju e-mail adresu pošalju najave, obavijesti i informacije o svom djelovanju, uspjesima, rezultatima, eventualnim problemima. Ove objave su, naravno, BESPLATNE.

Tu smo kako bismo zajedno predstavili ovaj naš otok u punom sjaju, kao jednu, jedinstvenu i raznovrsnu ponudu. Tu smo da, konačno, jedni drugima budemo bliži i da se upoznamo s uspjesima i problemima susjeda - gradova i općina na otoku.

www.otok-hvar.com projekt je tvrtke OFFERO PRIMA d.o.o. iz Hvara ( www.offero.hr ) i ne bi bio ostvaren bez pomoći prijatelja. Hvala im na tome!

Pomognimo sada jedni drugima, napunimo ovaj portal korisnim informacijama i zajedno pogurajmo ovaj otok prema boljem sutra.

Srdačno vas pozdravljam u ime tima ljudi koji su omogućili da ovaj portal zaživi.

Igor Kolumbić ( igor@offero.hr )