Restoran Galešnik - Hvar

Ime vlasnika: Nautički centar Hvar
Ulica i kućni broj: Fabrika b.b.
Poštanski broj i mjesto: 21450 Hvar
Tip ugostiteljskog objekta: Restoran

Web stranica domaćina: www.nautica-hvar.hr
Telefon: +385 (0)21/717 630

Fax: +385 (0)21/717 630
Mobitel: +385 (0)91/928 1847

Opis:

Galešnik, eko-etno otok, idealno je mjesto za romantičnu večeru ili ugodno druženje uz vrhunske hvarske gastro-vinske specijalitete.

Ako su mir, tišina, priroda i nebeski plavo more okruženje u kojem želite doživjeti hedonistički vrhunac Vašeg hvarskog iskustva, onda je upravo Galešnik mjesto koje ne smijete zaobići.

Mali otočić Galešnik nudi savršen spoj tradicionalnog i modernog: tradicionalno uređenje, ali s udobnošću modernog življenja prava je kombinacija u kojoj se upravo Vi možete osjećati udobno i nesputano u isto vrijeme. Tek tristotinjak metara od hvarske rive Galešnik je kutak iz kojeg možete promatrati sav glamur i raskoš hvarskog noćnog života, a da pri tom budete zaštićeni od gužve, pogleda radoznalih prolaznika i paparazza.

Ljubazno osoblje Nautičkog centra Hvar pobrinuti će se da do Galešnika stignete brzo, udobno i sigurno. Organizirat će i osmisliti Vaš boravak na otočiću prema Vašim željama, radilo se o romantičnoj večeri za dvoje, poslovnom sastanku ili druženju grupe ljudi u potrazi za dobrom zabavom.

Priroda i pogled kakvog vidite samo u skupim TV spotovima ovdje su stvarnost.

Zamislite je još jednom prije nego je ostvarite: more, snježnobijele stijene i borova šuma, dodajte na to prvoklasnu frišku ribu pripremljenu na tradicionalan način i zalijte sve kapljicom nekog od vrhunskih vina otoka Hvara. E, to je Galešnik!

Dobro došli.

 

Prijevoz:

Prijevoz do otoka osigurava „NAUTIČKI CENTAR HVAR“ Luka Hvar. Za sve informacije obratiti se u ured Lučke uprave na hvarskoj rivi ili na broj +385(0)91-928-1847


Ponuda: