Restoran DiVino - Hvar

Ime vlasnika: Anamarija Barbarić Keršić & Jurica Hraste
Ulica i kućni broj: Riva
Poštanski broj i mjesto: 21450 Hvar
Tip ugostiteljskog objekta: Restoran

Web stranica domaćina: http://www.divino.com.hr
Telefon: 00385 (0) 21 717 541

Fax: 00385 (0) 21 717 541
Mobitel: 00385 (0) 91 5035 020

Opis:

diVino (otok-hvar.com preporučuje)

Restoran diVino smješten je na rivi u samom središtu grada Hvara, a prekrasni pogled na Paklene otoke čini ga idealnim mjestom za uživanje u mediteranskim bojama, zvucima i mirisima. Toplo i srdačno osoblje, ugodna atmosfera, autentična hrana i vrhunska vina jamče nezaboravno iskustvo na Hvaru.

Zašto izabrati diVino?

Spajanje ljubavi prema hrani, vinu, prijateljima je vještina ovog restorana koja svaki posjet čini nezaboravnim.

Lokacija

Restoran diVino smješten je na rivi u samom središtu grada Hvara, a prekrasni pogled na Paklene otoke čini ga idealnim mjestom za uživanje u mediteranskim bojama, zvucima i mirisima.


Naš tim

Uslužnost, profesionalizam i ugostiteljstvo ,u pravom smislu te riječi, glavne su odlike našeg tima. Strastveni zaljubljenici u sve ono što predsatvlja dobra hrana i vrhunsko vino učinit će svaki Vaš trenutak u diVinu - trenutkom za pamćenje!


Ponuda:

Hrana - Jednostavnost okusa

Hrana je umjetnost, tako jednostavna i očaravajuća. Potrebno je puno ljubavi, strasti i poštovanja prema namirnicama koje se serviraju na tanjur. Takav odnos prema hrani Vam želimo dočarati u diVinu. Jednostavne, autohtone i svježe namirnice želimo Vam prezentirati kroz našu priču u nadi da ćete je Vi prenositi dalje.

Vino - Što je ukusna hrana bez vina?

Kada je riječ o vinu, diVino je pravi stručnjak. Evo prijedloga: Kod kombiniranja vina pažnju treba posvetiti ne toliko boji, nego njegovoj punoći. Gost bi trebao laganiju hranu kombinirati sa lakšim vinom, a težu s vinom istaknute punoće. Delikatesna, punija bijela vina savršeno odgovaraju uz glavno jelo od junetine ili nešto začinjeniju hranu, dok voćna crna vina savršeno nadopunjuju okus pečene ribe. Poslovnim sastancima, prijateljskim okupljanjima, rođendanima, blagdanima...Bilo kojem važnom događaju u Vašem životu želimo pridonijeti ukusnom hranom i očaravajućim vinom.