Restoran -Picerija EX ROCCO - HVAR

Ime vlasnika: Teuta Huseini
Ulica i kućni broj: Trg Sv. Stjepana 11
Poštanski broj i mjesto: 21450 Hvar
Tip ugostiteljskog objekta: Buffet

Web stranica domaćina: http://www.facebook.com/shadan.huseini
Telefon:

Fax:
Mobitel: +385 (0) 99 681 0198

Opis:

Restoran - Picerija "EX ROCCO" nalazi se u samom centru grada Hvara, točnije na trgu Sv. Stjepana s vaše lijeve strane ako gledate prema moru. Ako dolazite iz pravca Mandrača (od mora) i prošli ste tri skaline (stepenice) koje vas vode put hvarske katedrale, EX ROCCO je drugi restoran s vaše desne strane.

Dobro došli u Buffet EX ROCCO!

Već pet godina se nalazimo na istoj lokaciji i naši gosti se redovito vraćaju jer nudimo kvalitetnu hranu, uslugu i razumne cijene.

Za sve vas koji želite pojesti pizzu ili neko jelo s našeg grilla, restoran - picerija EX ROOCO je pravi izbor. Tome svjedoče i brojni zadovoljni gosti koji se već godinama vraćaju u naš restoran.

Unutrašnjost našeg restorana podređena je funkcionalnosti te težimo tome da naši gosti što manje čekaju na naručenu hranu. Upravo iz tog razloga nismo u mogućnosti primiti goste u zimskim mjesecima. Otvoreni smo od Uskrsa do sredine listopada, ovisno o vremenskim prilikama. Srećom, Hvar je poznat po blagoj i toploj klimi pa na našoj terasi možete uživati gotovo šest mjeseci.


Ponuda:

Raznovrsna ponuda pizza i jela s roštilja, doručak, ručak, večera ili unaprijed dogovoreni meni s nekom od turističkih agencija, stojimo vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas direktno mailom ili nazovite na mobitel.

Restoran - Picerija EX ROCCO želi vam dobar tek i ugodan boravak na Hvaru.